FALLAS Y CORONAVIRUS

24/05/2020

Tras la suspensión, el pasado 10 de marzo, de la celebración de las Fallas y la posterior declaración del estado de alarma por la situación de emergencia sanitaria provocada por el coronavirus, tanto la Junta Local Fallera como las distintas Comisiones nos encontramos con grandes limitaciones para continuar trabajando por nuestra fiesta de la mejor manera posible.


Sin embargo, los Presidentes de las diecisiete Fallas de Paterna y el Presidente de la Federación se reúnen virtualmente para, valorando la evolución de la pandemia, adoptar compromisos y líneas de actuación.


Así, aunque en un primer momento planteamos la celebración de la Semana Fallera 2020 del 8 al 12 de octubre de 2020; finalmente, por responsabilidad se decidió suspenderla definitivamente. Como consecuencia, las Falleras Mayores de Paterna y sus Cortes de Honor, así como las Falleras Mayores, Falleras Mayores Infantiles y Presidentes Infantiles de las diecisiete comisiones, continuarán en sus cargos (salvo renuncia expresa) en el ejercicio 2021.


Por otro lado, y aunque ya había finalizado su mandato máximo, se otorgó la confianza al actual Presidente para continuar al frente de la Federación durante el ejercicio 2020-2021.


Con el deseo de que todos estéis bien y podamos vernos pronto!!

Ja tenim Cartel de Falles

23/01/2020

Excursió Falleres Majors i Corts d'Honor i Representants de les Comissions

01/03/2020

Ahir diumenge, les Falleres Majors de Paterna i les seues Corts d'Honor junt als representants de les Comissions van gaudir d'un dia de convivència en la tradicional excursió a l'Exposició del Ninot de València.

Fotos

Cavalcada del Ninot 2020

01/03/2020

La vesprada del passat dissabte 29 de febrer la Cavalcada del Ninot va envair els carrers de Paterna.  Ja per la nit, abans de l'orquestra, es van entregar el trofeus de les competicions esportives de l'exercici i es van conèixer els premis de Cavalcada, Presentació i Teatre.

Cavalcada. 1º Dos de Maig; 2º Grups de la Mercé; 3º Mariano Benlliure

Presentació infantil Grup A. 1º Sant Roc; 2º Colom d'Or; 3º Vicente Mortes.

Presentació major Grup A. 1º Colom d'Or; 2º Sant Roc; 3º Vicente Mortes.

Presentació infantil Grup B. 1º Dos de Maig; 2º Campament; 3º Enric Valor.

Presentació major Grup B. 1º Dos de Maig; 2º Campament; 3º Grups de la Mercé.

Teatre. Sant Roc

Galeria de fotos de la Cavalcada

Galeria de fotos de la lectura de premis i entrega de trofeus esportius

Crida 2020

25/02/2020

Diumenge 23 de febrer, les Falleres Majors de Paterna, acompanyades per les seues Corts d'honor, Presidents i Falleres Majors de les comisssions de la Vila i tot el món faller de Paterna donaven la benvinguda oficial a les Falles de l'any 2020. La Crida va estar precedida d'un grandiós espectacle de llum i color en la façana del Palau, que enguany tenia la novetat de ser una part en directe.

Poc abans coneixiem els millors ninot de Paterna: la Falla Campament aconseguia indultat els seus dos ninots.

Mascleta Manual Nocturna 2020

25/02/2020

La nit del 22 de febrer, nit prèvia a la Crida, van començar les Falles 2020 amb la nostra tradicional mascletà manual nocturna, en la qual participaren fallers de totes les comissions de Paterna.

Pots veure totes les fotografies ací.

Entrega de Ninots

19/02/2020

Dimecres 19 i dijous 20 de febrer, els artistes de les 17 comissions falleres i els dels monuments municipals van acudir al Gran Teatre per fer entrega dels seus Ninots per a l'Exposició del Ninot.

Fotografies

Concurs de Teatre

16/02/2020

En la vesprada d'ahir diumenge 16 de febrer, el Teatre Capri va acollir la primera edició del Concurs de Teatre de la Junta Local Fallera. Amb la participació de les Falles Sant Roc i Vicente Lerma vam recuperar un concurs que s'havia perdut fa temps.

Fotografies del concurs

Segon Homenatge al Major

04/02/2020

Durant la vesprada del passat diumenge, els fallers de Paterna ens vam reunir a l'Auditori Antonio Cabeza per retre el nostre homenatge a cinc fallers que porten tota la seua vida lluitant i fent més grans les falles del nostre poble.

Àlbum

Signatura de contracte falles municipals

21/12/2019

Divendres 20 de desembre, al casal de la Falla L'Amistat, el Sr. President, el Sr. Alcalde i les Falleres Majors de Paterna van signar amb els nostres artistes fallers els contractes dels monuments municipals per a les Falles de 2020.

Fotografies

Inauguració Exposició d'Esbossos i Presentació Cartell de Falles 2020

23/01/2020

La Junta Local Fallera exposa, al Gran Teatre Antonio Ferrandis, els esbossos de les falles municipals i els de totes les Comissions Falleres de la Vila, a més del Cartell per a les Falles 2020, obra de Sonia Montaner.

La Junta Local Fallera atorga les seues distincions

12/01/2020

Per tercer any,  el Sr. President va lliurar les distincions que cada any atorga la Federació a aquelles persones que, amb el seu treball, contribueixen directament a engrandir les falles de Paterna.


En aquest exercici han estat mereixedors d'elles, el cos de la Policia Local de Paterna i l'Agrupació de Protecció Civil.

Paterna exalta a les seues Falleres Majors

12/01/2020

Divendres 10 i Dissabte 11 de gener, el Gran Teatre Antonio Ferrandis, va acollir la Presentació i Exaltació de les Falleres Majors de Paterna i les seues Corts d'Honor.

VII Setmana Cultural

02/12/2019

Entre els dies 21 i 29 de novembre de 2019, el Gran Teatre Antonio Ferrandis, va acollir la VII Setmana Cultural de la Junta Local Fallera.

L'exposició, a càrrec de Francisco García Gascón, portà per lema "Pintura, art de falles" .  Per a la cloenda, divendres 29 a les 20 hores,  una xarrada-debat sobre la imporància de la pintura als monuments.

També vam fer la presentació pública del llibre "Albuferenc" de Berna Blancs, dimarts 26 a les 20 hores al Gran Teatre Antonio Ferrandis.

Visita als tallers dels artistes fallers

18/11/2019

Diumenge passat, 17 de novembre, vam visitar el taller dels artistes Paco i David per vore como seran els monuments municipals per a les Falles de 2020.

Fotografies

Germanor 2019

10/11/2019

Ja que no vam poder celebrar-la al setembre per la pluja, les falles de Paterna hem viscut la nostra Germanor 2019 en aquest cap de setmana. Uns dies d'activitat intensa i descomptant els dies per a la Setmana Fallera.

Berenar Infantil

19/10/2019

El divendres 18 d'octubre, al casal de la Falla Terramelar, va tenir lloc el tradicional berenar dels representants infantils dels anys 2019 i 2020 de totes les comissions i les Falleres Majors Infantils de Paterna i Corts d'Honor 2019 i 2020. Després del berenar, els més menuts van gaudir de jocs al carrer.

Album de fotos

Actes en conmemoració del Dia de la Comunitat Valenciana

09/10/2019

El món faller de Paterna participa en els actes organitzats amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana:

Tir de Canyes i Peces

Dansà

Sopar de Germanor

Despertà

Acte institucional: entrega d'insígnies del 9 d'Octubre

Cordà

Processó cívica (galeria de fotos)

Paterna ja te Falleres Majors per al 2020

03/10/2019

El passat dissabte, el món faller de Paterna va conèixer a les seues noves representants. Després del comiat de les Falles 2019, el Sr. Alcalde donà lectura de les actes que contenien els noms de les Falleres Majors de Paterna 2020, la xiqueta María Gimeno i García i la senyoreta Yaiza Villalón i Gómez.

Enhorabona a les dos així com a totes les xiquetes i senyoretes que formen les corts d'honor.

Acomiadament representants 2019

03/10/2019

En una emotiva vesprada van ficar el punt final a les Falles de l'any 2019. Després de despedir a les Falleres Majors de les comissions de la Vila, vam despedir a les Falleres Majors de Paterna i a les seues Corts d'Honor.

El grup de danses de la Federació ens oferí una xicoteta mostra de folklore valencià.

A les nostres xarxes socials pots vore fotografies de l'acte.

III Concurs de playback Junts Molem Més

28/05/2019

Per tercer any consecutiu, La Falla Plaça Dos de Maig ens ha representat, amb el musical El Gran Showman, en el concurs de playback organitzat per Junta Central Fallera, on han participat els millors de cada població. Gràcies pel vostre treball!

I enhorabona pel quint premi acosenguit!

Gala dels 1 de Junta Central Fallera

17/05/2019

Les Falleres Majors de Paterna han acompanyat esta vesprada al artistes fallers i representants de les falles Plaça Dos de Maig i Campament, guanyadores del primer a la millor falla de Paterna, major i infantil, respectivament, a la Gala dels 1 de Junta Central Fallera.

Dansa a la Mare de Déu

11/05/2019

Dissabte 11 de maig, la Fallera Major Infantil i la seua Cort d'Honor participen en la Dansà a la Mare de Déu junt al grup de ball de la federació.

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now