top of page

Obert termini de candidatures a Fallera Major e Infantil de Paterna 2022

03.05.2021

Junta Local Fallera de Paterna va obrir, dijous passat en assemblea, el termini perquè aquelles falleres majors i infantils interessades puguen depositar la seua candidatura en els seus casals per a convertir-se en Fallera Major Infantil i Fallera Major de la localitat.

Fins al pròxim 22 de juliol hi ha de temps per a presentar l'esmentada candidatura per part de les comissions falleres de les candidates. La manera de realitzar-ho serà utilitzant les maneres habituals de comunicació amb la secretaria de Junta Local Fallera de Paterna.

Per davant queden mesos d'actes de les actuals Falleres Majors, Yaiza Villalón i María Gimeno, i les seues Corts d'Honor. Caldrà esperar un temps per a saber quines són les pròximes representants de les festes josefines de la localitat.

escudo%20junta%20local_edited.png

Elecció Presidenta Junta Local Fallera

14.04.2021

 

En la vesprada d'ahir va estar elegida Presidenta de la Federació Junta Local Fallera de Paterna Amparo Giménez i Calatrava, convertint-se en la primera dona al front de la Federació. Des d'aci li donem l'enhorabona.

Tanquem així també el cicle de Gregorio Buendía i Ibáñez com a President de la Junta Local. Set anys al capdavant del món faller i molts més a la Junta Local. Gràcies Goyo per tot el teu treball, per la teua dedicació i per traure sempre el millor de tú per la nostra festa. És un fins sempre perque els fallers sabem que sempre podem contar amb tú.

amparo.jpg

Galla Fallera 2021

30.03.2021

 

Dissabte 27 de març, l'Auditori Antonio Cabeza va acollir la Gala Fallera en homenatge als màxims representants de la nostra festa. Les Falleres Majors de Paterna i les seues Corts d'Honor, Presidents, Falleres Majors, Presidents Infantils i Falleres Majors Infantils van rebre tot el nostre suport en aquest difícil any.
Vam aprofitar per lliurar els premis de l'exercici passat 2020 i els trofeus de les competicions esportives de 2021.
A més, amb l'esperança posada en la propera Setmana Fallera, es va presentar el Cartell de Falles 2021, obra de Manuel Rodríguez Collado.

Àlbum de fotos

gala.jpg

Setmana Fallera Virtual

12.03.2021

 

La Junta Local Fallera organitza un programa d'actes virtual en la que seria la nostra Setmana Fallera.

Pots seguir totes les activitats per les nostres xarxes socials.

programa 2021.jpg

Exposició d'esbossos

4.03.2021

 

Les Falleres Majors de Paterna inauguren, amb totes les mesures de sanitat, l'Exposició d'Esbossos amb les imatges del primer i últim monument plantat per cada comissió.

Més fotos

expo bocetos.jpg

Cloenda Setmana Cultural

30.11.2020

 

Divendres 27 de novembre, coincidint amb la cloenda de la VIII Setmana Cultural, la Junta Local Fallera va presentar el libre "Las Fallas en Paterna: una mirada a su historia". La presentació d'aquest llibre, que anava a ser el passat 13 de març, es va tindre que suspendre per la situació sanitària actual.

Si vols fer-te amb ell, contacta amb nosaltres.

Galeria de fotos

portada def.jpg

Inauguració Setmana Cultural

20.11.2020

 

Amb el compliment de totes les mesures de seguretat, la Junta Local Fallera de Paterna va inaugurar en la vesprada d'ahir la VIII Setmana Cultural dedicada al llibre "Las Fallas en Paterna: una mirada a su historia" que vorà la llum el pròxim divendres 27 de novembre.

Fotografies

semana cultural.jpg
bottom of page